ga je lanceren?

Werk met mij samen, we creëren een unieke lancering en pakken alle verkoopkansen

Ik zie Ik zie

Wat jij niet ziet ..

Bericht van mij voor jou

Hi, wat fijn dat je er bent!

Ga je lanceren? En denk je nu, dat doe ik er wel even bij? Lanceren is echt een marathon, geen sprint. Je wilt op het eind geen paniekvoetbal spelen, stunten met sleasy schaarste acties en niet weten waar je je volgende klant vandaan moet halen.

Wat zou je ervan vinden om alle commerciële kansen te kunnen pakken die er zijn? Dat je met een plan werkt, dat je niet onnodig geld misloopt, dat we samen gaan werken om te zorgen dat je klantreis knetterhard klopt en dat je een Sales partner hebt die met je meedenkt?

Ik zie alle mogelijkheden in jou en je bedrijf en met mijn 20+ jaar Sales ervaring, kennis en energie ga jij ongekend vlammen.

Laten we samen van jouw lancering een knallend succes maken. Ik kan niet wachten!

 

Ik zie het helaas veel te vaak gebeuren,

dat ondernemers keihard werken aan hun online programma, een nieuw concept, een (online) event organiseren, een boek of magazine uitbrengen,

maar dan vergeten ze het allerbelangrijkste….

sales

op 1 te zetten in het plan naar lanceren

Verzonken in het creatieproces en hun online marketing inspanningen gaan ze met een flinke boost adrenaline lanceren om daarna in te zakken als pudding, ze vergeten of hebben geen energie meer voor Sales met als resultaat… STRESS, paniekverkoop, gevoel van falen en onrust. Daarnaast nog een zolder of schuur vol boeken of magazines, een online programma waarvan ze niet meer weten hoe ze de verkoopaantallen kunnen laten stijgen, of een (online) event waarbij je klanten weglopen met een behoefte zonder bij jou gekocht te hebben.

jij wilt

elke verkoopkans pakken

Jij wilt een succesvolle lancering 

Jij wilt mollie mollie mollie zien in je mailbox 

Jij wilt een sparringpartner die commercieel MET JE MEEDENKT

Jij wilt je focus houden, je wilt dit niet alleen doen 

Jij wilt dat alle
commerciële mogelijkheden gepakt worden

Jij wilt dat je klanten zich gezien voelen

Let’s go!

Laten we samen rocken en dubbel zoveel verkopen!

Het is nu niet de tijd om klanten mis te lopen, de online aanwezigheid is gigantisch. Elke kans telt, elk contact geldt. Juist nu wil je dat alle verkoopkansen pakken en wil je niet dat je concurrent er met jouw klant vandoor gaat.

Jij wilt je business laten groeien. Jij wilt impact maken. Jij wilt geld verdienen, zodat jij nog veel meer mooie dingen kan doen in de wereld.

i spy

money

Concreet is dit het plan

Je hebt 2 opties
1) LIVE: Bij mij op kantoor in een dag je lanceer- en sales plan waanzinnig neerzetten.
2) ONLINE: Of we doen dit via Zoom in max 4 sessies  

We gaan samenwerken voor 1 of meerdere sessies.

Je gaat je lanceerplan met mij delen en in de startsessie krijg je van mij feedback op je plan, ik speur alle commerciële kansen op, ik denk met je mee, je mag mij om advies en input vragen, ik kijk of je klantreis klopt en ik laat zien welke acties jij kunt doen om zoveel mogelijk Sales te realiseren.

Onze sessies zijn gericht op 3 pijlers –
Sales strategie, Accountability en Commerciële kansen.
En natuurlijk is alles lekker high on energy!

Let’s Go! Investering voor deze samenwerking is  € 997,- excl BTW

Get ready

for the launch en haal alles uit je sales, met mij als je sales partner in crime.

Wil je ook gaan starten?

Vul dan het formulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!