THE NEW SALES STYLE

HUMAN POWERED SALES. met customer connection als focus, let's gooo!

Hi leukerd,
You gotta keep UP! Sales is zo enorm veranderd dat er hele nieuwe aanpakken en strategieën zijn. Lucky for you, heb ik mij de afgelopen maanden met niets anders bezig gehouden. Van trainingen en seminars van Harvard Business School &
Grant Cardone, tot Gen-Z Sales style trainingen en the new Social Selling skills.
Er is een nieuwe manier van Sales, ik noem het Human-Powered Sales. En als amazing ondernemer met een prachtige dienst, you need to know this. Sinds de jaren 80 is er het model “Solution Selling” -lekker de problemen blootleggen en daar een oplossing voor bieden- maar dit heeft jouw klant niet altijd meer nodig. Jouw klant prikt zo door de b*llshit heen van loze beloftes, clickbaits en alle prachtige plaatjes en kan zelf ook heel goed oplossingen vinden. Wat je moet doen zodat ze voor jou kiezen? In de nieuwe Secret Sales Society kom jij hier alles over te weten én ga je je eigen nieuwe Sales Style ontwikkelen met mij als je personal Sales coach. Getriggerd? Read on!   

 

no worries.... als je het
even niet weet

Je bent niet de enige. Goede Sales leren we helaas niet op school. Hoe tof zou dat trouwens zijn, leren verkopen in de kleuterklas of op de middelbare school. Dat het gewoon lekker normaal wordt. 
Maar Sales blijft ook altijd in ontwikkeling. You gotta keep up! En als slimme ondernemer wil jij meer resultaat in je connecties, omzet en je zelfvertrouwen in jouw manier van Sales doen. Dat gun ik je ook enorm en is niet moeilijk maar heeft wel je aandacht nodig. Ga werken aan je eigen Sales Style wat helemaal past bij de tijd van nu en waarbij jij kan elk gesprek op jouw manier kan handelen met het allerbeste resultaat.

I know you can do this. 

nu is het de tijd

dat jIJ je sales gaat aanpakken

Be the first. Not a follower.

voor wie is THE secret SALES SOCIETY?

Voor elke ondernemer die snapt dat Sales nodig is voor je business, die hierover wilt leren en wilt groeien, die het belangrijk vind om zichzelf te ontwikkelen en heel blij word van nieuwe Sales inzichten.
Vaak zie je zelf ook dat je aanbod niet meer onderscheidend is van je concurrenten door je alleen te focussen op probleem/oplossing. Er zijn er veel meer met een aanbod als jij. Waar voor jou de makkelijkste groei zit, is door je Sales net even anders aan te pakken, waardoor je klanten voor jou kiezen, bij jou gaan kopen en jouw omzet direct stijgt. 

waarom nu de focus sales?

Omdat jij als ondernemer moet weten wat er is veranderd in Sales en hoe jij dat kunt integreren.
Omdat de wereld keihard gaat en je klant steeds meer van jou verwacht.
Omdat jij het verdient om Sales met knallende zelfvertrouwen te doen. In welke fase je ook zit.
Omdat jij vlammende energie en ijzersterke skills nodig hebt. Welk vakgebied je ook zit.

waarom society?

Want jij wilt bij die ondernemers horen die Sales doet vanuit een connected strategy.
Want jij snapt dat je niet meer wegkomt met alleen maar mooie beloftes om te verkopen.
Want jij ziet en voelt dat Sales verder gaat dan de koopknop maar niet weet hoe je dit moet toepassen.
Omdat “oplossingsgerichte Sales” niet voor altijd the way to go is, en jij moet weten wat je aanpak gaat zijn.

Oh ja…. en je mag ook al je vragen stellen, ik deel graag alle kennis, ervaring, skills, tips, trucs, do’s en vooral don’ts die ik de afgelopen +20 jaar heb opgedaan.

 

Wil jij er ook bij zijn?

Claim dan snel je plek! De deuren gaan maandag 7 juni 2021 open!
A little note: De laatste Society was gestart in oktober 2020. Of er nog een komt dit jaar, weet ik eerlijk gezegd nog niet. Heb al een hoop op de planning staan de rest van het jaar dus de kans is klein. Dont miss it! 

Hinke Veldhuizen
Hinke Veldhuizen
Lees verder
Sabrina is een ware salesexpert! Ik heb met haar samengewerkt in haar Not So Secret Sales Society. Een fantastisch concept! Sabrina is een fijne, betrokken coach. Ze denkt met je mee, houdt je een spiegel voor en leert je alles over sales. Geen onderdeel blijft onbesproken. En dit allemaal op een hele prettige, eigen manier. Sales is allang geen glad verkopen meer. Sabrina leert je hoe jij het op je eigen manier kunt doen, puur vanuit verbinding. Ik had dit traject voor geen goud willen missen!
Shenin Lebrun
Shenin Lebrun
Lees verder
Sabrina is een fantastische sales coach. Je krijgt zoveel meer, dan waar je voor betaald. Ze denkt met je mee, geeft goeie tips en is tijdens het traject echt altijd bereikbaar. Haar adviezen zijn doordacht en echt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ik vond het echt enorm fijn om haar aan mijn zijde te hebben. Ik zou Sabrina echt aan iedereen aanbevelen!!!
Sofie van Hooydonk
Sofie van Hooydonk
Lees verder
Sabrina is geen gewone sales coach. Zij is de ALLERBESTE coach, over sales - mindset én business in het algemeen. Dankzij haar is mijn bedrijf op enkele maanden tijd (tijdens de coronacrisis) enorm gegroeid met een succesvolle eerste launch én heb ik een plan voor het komende jaar. Na "Get ready for the launch" stap ik dan ook graag in de "Not So Secret Sales Society" om nog meer van Sabrina te kunnen leren. Dankjewel voor alles!
Previous
Next

wat we gaan doen:

6 weken lang FOCUS op je New Sales Style.
6 weken lang sta ik aan je zijde als jouw professionele Sales coach.
6 weken lang werken aan je eigen Sales.
6 weken lang je fuck ups tackelen.
6 weken lang successen vieren in de Society.
En 6 weken lang, high in energie, high in Sales.

kun je je al voorstellen wat een

impact dit kan hebben?

OK. to the point. wat krijg je?

 • Ik geef je alles wat je moet weten over deze 3 onderwerpen:
  1) De 2 verkoopstylen. Jij weet straks precies wat de verschillen zijn, hoe je die moet toepassen zodat je voorloopt en klanten meer voor jou gaan kiezen doordat je dit toepast.  
  2) Sales 2021 – na de pandemie. Wat zijn de sleutel elementen voor een goede strategie in The New Sales Style zodat jij – ongeacht de economische omstandigheden met de pandemie, economie of wat dan ook – blijft scoren en groeien met je Sales. 
  3) Sales gesprekken via social media. Hoe ga je van gezellig kletsen naar een Sales gesprek? Hoe krijg je leads? Hoe pak je dit aan? Heel veel praktische – goede en foute voorbeelden en tips. 
 • Je krijgt 6 weken lang toegang tot de Secret Sales Society via Facebook. Alles waar jij mee aan de slag gaat, vragen over hebt of meer over wilt weten – ask me. Via de groep ben ik er helemaal voor jou.
 • 3 mega waardevolle live sessies via Zoom waarbij je al je vragen kwijt kan én direct gecoacht gaat worden!
 • Je krijgt de opnames en materialen zodat je alles kan teruglezen, luisteren, kijken :).

  CHECK THIS OUT!!!
  BONUS 1) Een 30 minuten 1 op 1 sessie via Zoom
  BONUS 2) Een invite om live samen te komen @ my new office !!

wat wil ik van jou?

Ontwikkelen maar ook toepassen! Dat is de sleutel naar succes. Hoe? Ik help je! Mijn energielevel is sky high en ik zie niets liever dan jou vliegen tot ongekende hoogtes. Let’s goooo!

Let's talk

about money

Samen focussen op je Sales met alles wat jij nodig hebt om de new Sales Style toe passen.
Met als resultaat …. jij weet precies wat Human-Powered Sales inhoud en kan je dit helemaal toepassen in je business. Ready for the new Sales. Met mij 6 weken lang als je professional side-kick.

Dit alles, nu voor maar de lekkere pilot prijs van
€ 597,- (ex btw)
Now read that again.
For real? Yup. Maar wel éénmalig.

Of je nu online of offline met klanten werkt, the new Sales is er al. Je klant wil dit al en zal zich aangetrokken voelen tot diegene die dit doet. Trust me, deze nieuwe aanpak geeft je Sales direct een mega boost. Let’s GO! 

“Jouw Salestraining heeft mij € 1.500,- opgeleverd in twee weken” – Satcha Maduro Valies

BE THE FIRST. NOT A FOLLOWER. INTEGRATE THE NEW SALES.